Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن حاجی میرزایی در پنل تخصصی «تحول و نیروی انسانی» در سی و پنجمین اجلاس سراسری مدیران و رؤسای آموزش و پرورش که در اردوگاه باهنر برگزار شد با بیان اینکه تا پایان امسال، اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان تعیین تکلیف و بسته نیروی انسانی تکمیل خواهد شد، درباره رتبه بندی معلمان گفت: ارتقای کیفی صلاحیت های معلمی از جمله اهداف اصلی رتبه بندی معلمان است و به افزایش انگیزه معلمان کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح کارآمد در معاونت ابتدایی و طرح جامع یادگیری در معاونت متوسطه برای سال تحصیلی جدید، اجرا خواهد شد که خروجی  آنها، ارتقای صلاحیت معلمان است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره‌های تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان ۲۰ رشته مطابق با شرایط جدید، بازنگری و به وزارت علوم ارسال شده است اظهار کرد: همچنین در راستای افزایش صلاحیت کیفی دانشگاه نیز اقدامات لازم صورت گرفته است. الگویی با ۱۴ شاخص برای نیروی انسانی طراحی کرده ایم و هیچ مدرسه ای نباید در آغاز سال تحصیلی بدون معلم باشد.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش حقوق نیروهای خدماتی عنوان کرد: در قانون هیچ راهی برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی وجود نداشت، اما با هماهنگی‌های صورت گرفته از ماه گذشته به دریافتی‌های آنان یک میلیون تومان در قالب اضافه کار افزوده شده است. اعتبارات پاداش پایان خدمت بازنشستگان نیز تخصیص یافته و باید تأمین شود که در هفته‌های آینده پرداخت خواهد شد.

وی در پنل تخصصی «تحول در برنامه درسی» نیز با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت برنامه درسی به دلیل پیچیدگی‌های این عرصه با کندی پیش می‌رود و باید برای سال‌های آینده برنامه ریزی و پیش بینی صورت گیرد اظهار کرد: نقشه راه آینده باید در برنامه درسی تعیین شود. اقدامات خوبی در زمینه تهیه برنامه درسی مناسب ایجاد شده که امید است با تبیین نقش اولیا به خوبی پیش رود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حال حاضر تهیه محتوای آموزشی مناسب برای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در حال انجام است. سازمان تعلیم و تربیت کودک از جمله نهادهای اساسی ماست که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه برای ایجاد برنامه درسی مناسب نیازمند استفاده از ظرفیت اجتماعی هستیم گفت: استفاده از ظرفیت‌های بیرونی مورد تاکید است. آموزش و پرورش باید همپای تحولات پیش برود. ما بدون شک در سال تحصیلی جدید در این عرصه جلوتر از سال‌های گذشته هستیم.

وی تاکید کرد: هیچ تحولی بدون تحول در برنامه درسی میسر نمی‌شود، برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین نیازمند برنامه درسی مناسب هستیم. در سند تحول بنیادین از حاکمیت رویکرد تربیت محور یاد شده و لازم است از رویکرد آموزش حافظه محور به سمت آموزش تربیت محور پیش برویم تا انسانی مطابق با اهداف سند تحول بنیادین پرورش یابد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نسل ما برای بالندگی، خلاقیت، پرسشگری و پژوهشگری باید از برنامه درسی بیرون بیاید گفت: روش‌های آموزشی مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، باید از روش‌های اثربخش و مبتنی بر نتیجه و خلق موقعیت یادگیری بهره مند شد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا وارد زیست بوم جدیدی شدیم که پیش از آن آمادگی لازم را نداشتیم گفت: این آمادگی باید در برنامه درسی نیز ایجاد شود

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود

دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز - دوشنبه - به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا،‌ محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار کرد: همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم؛ چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و به‌روز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گام های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هرچه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد؛ چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  •  جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان